Lista de produse dupa marca HORPOL

Filtre active

Lampa de lucru cu lumina de avertizare galbena LRD3043

Ca și alte lămpi de lucru Horpol, noua gamă de produse este echipată cu LED-uri de cea mai înaltă calitate. Lampa funcționează la o tensiune universală de 12/24 V și se caracterizează printr-un consum redus de energie. Câmpul de lucru este iluminat de 20 de diode cu o culoare neutră de 4000 K, plăcută ochiului în timpul lucrului de noapte. Lumina stroboscopică conține 6 diode. Forma dreptunghiulară a lămpii dispersează lumina cu o putere de 1000 lm. Lampa este complet ermetică (respectă gradul de protecție împotriva umidității IP 68 ), rezistentă la temperaturi ridicate și scăzute și la deteriorări mecanice.

Lumina albă asigură o distanță mai mare ( 8 m ) și o gamă mai largă de iluminare, sporind vizibilitatea pentru a conduce în siguranță și a lucra noaptea târziu.

Pret 300,00 lei

Stop Strada LZD 2821 dreapta

Lumina multifuncțională spate modernă STRADA LZD 2821 (dreapta ) aparține grupului de produse HOR 124, necesită o tensiune de alimentare universală de 12/24 V și este echipată cu 71 de LED-uri. Lampa combină toate funcțiile importante de iluminare aplicate pentru vehicule de livrare și remorci, camioane de remorcare și remorci agricole. Acestea sunt: Lumina de poziție spate NEON , lumina de frână , lumina de mers înapoi , lumina de ceață , indicatorul de direcție spate , lumina plăcuței de înmatriculare  și triunghiul reflectorizant.

Lampa este fabricată din materiale de înaltă calitate, cu rezistență corespunzătoare la deteriorarea prin impact. Aspectul de protecție împotriva apei-ingresare, noroiului și prafului este, de asemenea, important. 

Pret 310,00 lei

Stop Strada LZD 2820 stanga

Lumina multifuncțională spate modernă STRADA LZD 2821 (dreapta ) aparține grupului de produse HOR 124, necesită o tensiune de alimentare universală de 12/24 V și este echipată cu 71 de LED-uri. Lampa combină toate funcțiile importante de iluminare aplicate pentru vehicule de livrare și remorci, camioane de remorcare și remorci agricole. Acestea sunt: Lumina de poziție spate NEON , lumina de frână , lumina de mers înapoi , lumina de ceață , indicatorul de direcție spate , lumina plăcuței de înmatriculare  și triunghiul reflectorizant.

Lampa este fabricată din materiale de înaltă calitate, cu rezistență corespunzătoare la deteriorarea prin impact. Aspectul de protecție împotriva apei-ingresare, noroiului și prafului este, de asemenea, important. 

Pret 310,00 lei

Stop mavic stanga LZD 2650

MAVIC LZD 2650 este o lumină spate cu LED-uri cu 6 funcții.

Funcții:

- Lumina de poziție spate NEON (2/4 W)

- Lumina de frână NEON (10/10 W)

- Indicator de direcție spate NEON (4/13 W)

- lumină de mers înapoi (2/4,5 W)

- lumină de ceață (4/4 W)

- triunghi retroreflectorizant

Pret 550,00 lei

Shopping Cart

Cart is empty.

 

You can try some popular tags here:

Account

Account

Nu ai cont?
Create an Account