Configurator platforma

Platforma din aluminiu prelungeste ampatamentul cu 60%!
Masurati lungimile sectiunilor "A" si "B" si completati urmatoarele campuri:
Nota: - Punctul "D" este masurat din cabina la 5 cm.


Calculator platforma(1)(2)

Lungime A cm
Lungime B cm
Lunginea platformei cm
Cabina Dubla

Cabina Simpla

Pachetul de baza contine urmatoarele:

  1. 1. Rampe de urcare din aluminiu 2 m
  2. 2. Blocator rampe, sistem de forfecare
  3. 3. Carlig remorcare cu instalatie electrica
  4. 4. Rama de sustinere mica, din spatele cabinei + 2 triunghuri Juzjade + 2 triunghiuri laterale(1) Exceptie de la regula fac MERCEDES si VOLKSWAGEN care au o lungime a prelungirii predefinita de catre producator.
(2) Pentru masinile care vor sa aiba carlig de tractare, masina trebuie sa aiba unul omologat/original inainte de modificare cu platforma.


* Prețurile afișate pe acest site nu conțin TVA!
Datele și prețurile produselor sunt informative.
Ca urmare a dezvoltării continue, vânzătorul\producătorul își rezervă dreptul de a efectua modificări fără o notificare prealabilă.
Prețurile pot diferi față de cele prezentate, dar pentru a fi informat cu privire la orice produs de pe acest site vă rugăm cereți o ofertă pentru produsul dorit.
Vânzătorul nu este responsabil pentru orice erori sau anunțuri eronate, conținutul este preluat din sursele producătorilor.
Vă rugăm sa citiți Termenii și condițiile vizualizării acestei pagini, prin continuarea navigării se înțelege acceptarea lor.
Orice persoană fizică sau juridică care face o comandă pe acest site acceptă Termenii și condițiile utilizării acestui site.
Comanda plasată se înregistrează în sistem și este confirmată doar prin apel telefonic de la unul din reprezentanții noștri.