• Magyar
  • Detsch
  • Romana

Spoilere  -  Lamar

Spoilere LAMAR

Spoilere sunt un accesoriu extrem de util, ele reduc rezistenta la aer a unui vehicul cu pana la 18%, care prevede o reducere semnificativa a consumului de combustibil cu pana la 10%! De asemenea, este utila instalarea spoilere laterale. Acestea aduc o reducere suplimentara a consumului de combustibil prin reducerea vartejelor aerului din stanga si din dreapta al cabinei, pentru o reducere considerabila a zgomotului in interiorul autovehiculului. Vizual, vehiculul, v-a arata cum ar fi "dintr-o bucata". Spoilere sunt proiectate si fabricate folosind cele mai noi tehnici. Prin urmare, ele nu au un grad ridicat de stabilitate! In mod similar, suporturile spoiler sunt protejate prin acoperire cu pulbere speciala impotriva coroziunii.

Intregul proces de dezvoltare si de productie este supusa unui control strict ISO 9001: 2000 (emis de catre TUV Rheinland).

Ansamblul de are loc in atelierul nostru. Angajatii nostri sunt vechi de la formarea fabricii si au devenit tehnicieni cu certificat de la sistemele de vehicule Hampel - spoilere concurentei si, prin urmare, ei au cunostinte si abilitati cuprinzatoare pentru Hampel Sisteme de vehicule - - cabine de dormit pe acoperis si sisteme de vehicule Hampel pentru a asambla produse in conformitate cu reglementarile din fabrica.

Desigur, spoilerele noastre 3D-acoperis sunt de asemenea disponibile pentru vehiculele comerciale cu cabina dubla. Vopsitul in culoarea caroseriei este inclus in pret, numai pentru un finisaj intr-o culoare metalica este o taxa suplimentara.Colaboratori:

bemet boro dac jegger juzjade lamar niewiadow spojkar syland ta-no tevor weekend wejkama wiola neptun
* Preţurile afişate pe acest site nu contin TVA!
Datele sunt informative. Ca urmare a dezvoltãrii continue, vânzãtorul\producãtorul îşi rezervã dreptul de a efectua modificãri fãrã o notificare prealabilã.
Vânzãtorul nu este responsabil pentru orice erori sau anunţ eronat, conţinutul este preluat din sursele producãtorilor.

Contactaţi-ne

Între orele 9-17:

0731 355 055

0731 355 056

0372 962 760SAU

Formular Contact