• Magyar
  • Detsch
  • Romana

Structuri Auto  -  Bemet

Am construit din aluminiu platforma auto la toate marcile, in special Peugeot, Fiat, Citroen, Renault, Opel, Ford, VW, Mercedes si Iveco. In cazul masinilor cu cabina dubla de serviciu vom creste marimea. Puntile platformelor auto sunt realizate din panouri autoportante din aluminiu pe un suport de aluminiu subcadru. Atat panourile si profilul lateral rampei G sunt perforate pentru a permite ancorarea incarcaturii sigure si confortabile. Rampele de incarcare au o latime de 380 mm si o lungime (in functie de marca vehiculului) 2300-2900 mm, acestea sunt proiectate dintr-un panou si sunt echipate cu dispozitiv de blocare antifurt. Metoda de aplicare a acestora pe punte le permite ss se deplaseze in intervalul din latimeaspate a puntii platformei.


Colaboratori:

bemet boro dac jegger juzjade lamar niewiadow spojkar syland ta-no tevor weekend wejkama wiola neptun
* Prețurile afișate pe acest site nu conțin TVA!
Datele și prețurile produselor sunt informative.
Ca urmare a dezvoltării continue, vânzătorul\producătorul își rezervă dreptul de a efectua modificări fără o notificare prealabilă.
Prețurile pot diferi față de cele prezentate, dar pentru a fi informat cu privire la orice produs de pe acest site vă rugăm cereți o ofertă pentru produsul dorit.
Vânzătorul nu este responsabil pentru orice erori sau anunțuri eronate, conținutul este preluat din sursele producătorilor.
Vă rugăm sa citiți Termenii și condițiile vizualizării acestei pagini, prin continuarea navigării se înțelege acceptarea lor.
Orice persoană fizică sau juridică care face o comandă pe acest site acceptă Termenii și condițiile utilizării acestui site.
Comanda plasată se înregistrează în sistem și este confirmată doar prin apel telefonic de la unul din reprezentanții noștri.

Contactaţi-ne

Între orele 9-17:

0731 355 055

0731 355 056

0372 962 760SAU

Formular Contact