• Magyar
  • Detsch
  • Romana

Termeni și Condiții

Termeni si conditii de utilizare a acestui site

Termeni generali
Trailer Parc SRL, persoana juridica cu sediul in Zalau, Salaj, B-dul Mihai Viteazul 100/O, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J40/8884/2002, avand CUI RO32990089.
Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.
In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.trailerparc.ro, Trailer Parc isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Securitatea datelor personale
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de Trailer Parc SRL exclusiv in scopul declarat al site-ului.
Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.
Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa Trailer Parc SRL.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre Trailer Parc SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. Trailer Parc SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.
Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal
Ca regula generala, vom stoca datele dvs. cu caracter personal atat timp cat este necesar pentru a atinge scopul pentru care au fost furnizate sau cat este cerut prin legile aplicabile. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari.
Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct
Trailer Parc SRL nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Sesizari
In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: platformesalaj@gmail.com. Trailer Parc SRL va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Plata si livrarea produselor
Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.
Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre Trailer Parc SRL. Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre administrator. Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).
Termenul de livrare a produselor - in aproximativ 24-36 ore din momentul receptionarii comenzii, prin curier, in zilele lucratoare, prin reteaua de distributie Fan Courier, pentru produsele mici(ex: piese, etc), iar pentru celelalte produse mari (ex: remorci, trailere, etc) se vor ridica de la sediul firmei sau daca se cere livrare la domiciliu se va confirma de catre SC Trailer Parc SRL si se va comunica costurile de livrare.
-O comanda poate fi plasata in orice moment dar perioada de procesare este de Luni pana Vineri in intervalul orar 8-16, exceptand sarbatorile legale.
Pot exista intarzieri fata de termenul de livrare stabilit in momentul confirmarii comenzii; in acest caz administratorul nu isi asuma nici o raspundere in numele firmelor de curierat.
Exceptie: pentru produsele din categoriile: Remorci / Trailere / Rulote Comerciale, este necesara plata in avans prin OP/virament bancar intre 5%-100% din valoarea acestora. Vanzatorul va considera comanda lansata in momentul in care clientul va face plata conform factura de avans primita.
* In cazul in care s-a efectuat o plata in avans de catre client, si clientul doreste sa anuleze comanda respectiva, din orice motiv, avansul este nerambursabil!
Plata produselor comandate prin www.trailerparc.ro se poate face astfel: in numerar la livrare, prin ordin de plata/transfer bancar in avans sau plata cu cardul la sediu.

Politica de retur
Conform OUG 34/2014 beneficiati de dreptul de retur in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, pentru orice produs cumparat pe site-ul www.trailerparc.ro.
Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nefolosit, fara urme de utilizare, fara lovituri sau zgarieturi, insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, in ambalajul original plus un ambalaj care sa asigure transportul in bune conditii, daca este cazul.
Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, ne puteti transmite cererea dvs. telefonic sau prin e-mail.
Costul transportului pentru retur (de la client catre Trailer Parc SRL) va fi suportat de client in cazul in care motivul returului este determinat exclusiv de catre client. 
Ulterior verificarii produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi fie restituita, fie compensata cu livrarea altor produse alese de dvs.
Termenul de solutionare a returului este de 14 zile de la data receptionarii produsului de catre Trailer Parc SRL.

Nu pot fi returnate produsele care:
- au facut obiectul unei comenzi speciale
- au fost distinct personalizate la cererea consumatorului
- au fost confectionate dupa specificatiile consumatorului (ex: nuantarea produsului in culoarea dorita de client)
- prezinta urme de lovire, deteriorare, uzura
- au fost desigilate si nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile si eticheta integre.
- sunt puse prin orice mijloc intr-o stare necorespunzatoare repunerii in vanzare
Pentru produsele ridicate de catre cumparator direct din magazin, intrucat cumparatorul are posibilitatea de a verifica produsul in mod direct, nu se aplica conditiile de retur prevazute in prezenta sectiune.

Conciliere
In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de Trailer Parc SRL, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: platformesalaj@gmail.com.
Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni
In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.
Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.Colaboratori:

bemet boro dac jegger juzjade lamar niewiadow spojkar syland ta-no tevor weekend wejkama wiola neptun
* Prețurile afișate pe acest site nu conțin TVA!
Datele și prețurile produselor sunt informative.
Ca urmare a dezvoltării continue, vânzătorul\producătorul își rezervă dreptul de a efectua modificări fără o notificare prealabilă.
Prețurile pot diferi față de cele prezentate, dar pentru a fi informat cu privire la orice produs de pe acest site vă rugăm cereți o ofertă pentru produsul dorit.
Vânzătorul nu este responsabil pentru orice erori sau anunțuri eronate, conținutul este preluat din sursele producătorilor.
Vă rugăm sa citiți Termenii și condițiile vizualizării acestei pagini, prin continuarea navigării se înțelege acceptarea lor.
Orice persoană fizică sau juridică care face o comandă pe acest site acceptă Termenii și condițiile utilizării acestui site.
Comanda plasată se înregistrează în sistem și este confirmată doar prin apel telefonic de la unul din reprezentanții noștri.

Contactaţi-ne

Între orele 9-17:

0731 355 055

0731 355 056

0372 962 760SAU

Formular Contact